KONTAKT


Är du intresserad av daglig verksamhet LSS hos oss så kontakta oss för att boka in ett studiebesök. info@takktenab.se

Vi som jobbar på Takkten AB har utbildning och erfarenhet inom LSS. Vi har även utbildning i TAKK, tecken som alternativ och kompletterande kommunikation. För att jobba hos oss ska man vara vaccinerad och visa upp ett aktuellt utdrag ut belastningsregistret.


Anneli Åhlander

Är du intresserad av våra utbildning eller har önskemål om om utbildning kontakta mig, 

 Anneli Åhlander verksamhetschef 073-0985555 eller på anneli.ahlander@takktenab.se

Jag är legitimerad yrkeslärare inom vård och omsorg med legitimation för gymnasieskolan, gymnasial vuxenutbildning och gymnasiesärskolan inom följande områden: Funktionsförmåga och funktionsnedsättning, specialpedagogik, psykiatri, gerontologi och geriatrik, pedagogik i vård och omsorg, människan, socialt arbete, vård och omsorg, vård och omsorg specialisering. 

Jag har arbetat inom funktionshinderområdet sedan 1985, Bland annat som LSS och SOL handläggare, områdeschef inom LSS och SOL verksamheter. Handläggare och chef inom handikappförmåner hos Försäkringskassan. Yrkeslärare inom vård och omsorg samt chef för daglig verksamhet LSS.

Övrigt, Utbildad instruktör i motionsgymnastik, Yoga grund. HLR och TAKK 


 Pirjo Hietala

Handledare daglig verksamhet. Pirjo är utbildad fritidsledare med erfarenhet från daglig verksamhet, LSS verksamhet och Folkhögskolan i Värnamo. Hon är är utbildad instruktör inom Sittgymnastik, Qigong och taktil massage samt TAKK.

Kontakt: pirjo.hietala@takktenab.se

Telefon verksamhet:076-307 63 78


Peter Nord

Handledare inom daglig verksamhet. Peter är utbildad undersköterska/stödassistent med mångårig erfarenhet inom daglig verksamhet. Har även jobbat inom psykiatri & äldreomsorg. Är även gediget erfaren musiker & låtskrivare. Driver eget musikföretag på deltid.

Kontakt: peter.nord@takktenab.se

Telefon: 076-307 63 78


Maria Scott

Handledare inom daglig verksamhet. Maria är utbildad undersköterska och musikterapeut med specialpedagogisk inriktning. Hon har även grundutbildning i TAKK. Maria har flera års erfarenhet inom daglig verksamhet men har även arbetat inom skola och äldreomsorg.

Kontakt: maria.scott@takktenab.se

Telefon: 076-307 63 78


Hitta hit

Öppettider: Måndag-Fredag, 8 00-16 00 (Planeras öppet till kl 18 00 vardagar samt även lördagar)

Besöksadress: Fredsgatan 25, 33135 Värnamo

Företagsadress: Takkten ab/co Kuskvägen 4, 33135 Värnamo

Telefon verksamhet: 076-307 63 78